Sprawdź jakie promocje na Ciebie czekają.

Promocje tygodnia

Odkryj co mamy dzisiaj dla Ciebie

Promocje tygodnia

Poniedziałek
Do Brugera na miejscu LECH z kija gratis.

Wtorek
Każdy makaron za 20,00 zł i Gin&Tonic za 15,00 zł.

Środa
Każda przystawka 50% taniej.

Czwartek
"Czwartek to taki mały piątek" Alkoholove 2forU 1+1 Gratis!

Piątek
Druga butelka alkoholu wysokoprocentowego 50% taniej.

Sobota
Do tatara wołowego Jameson + soft Gratis!

Niedziela
Do każdego dania głównego domowa lemoniada Gratis!

Happy Hours
od poniedziałku do czwartku, 13:00 - 17:00, każdy pojedynczy smash za 19,99 zł.

Odkryj Nasze Menu
154
Nowi odwiedzający co tydzień
12168
Ilość klientów rocznie
172
Przeprowadzone wydarzenia
732
Tygodniowe zamówienia na dostawę

Poznaj nasz niesamowity zespół

Parę słów o nas

Damian Piórkowski

Menadżer restauracji

Menadżer restauracji pełni kluczową funkcję w koordynowaniu wszystkich działań operacyjnych i zespołu, aby zapewnić klientom wyjątkowe doświadczenia kulinarne. Jest odpowiedzialny za zarządzanie finansami, personalem, obsługą klienta oraz zapewnienie najwyższej jakości świadczonych usług.

Kamil Linnik

Barman

Barman to specjalista od przygotowywania i serwowania napojów alkoholowych i bezalkoholowych, który dzięki swoim umiejętnościom i wiedzy potrafi stworzyć wyjątkowe koktajle i poprawić atmosferę każdego lokalu. Jest nie tylko ekspertem w dziedzinie trunków, ale również doskonałym komunikatorem, który umiejętnie nawiązuje relacje z klientami.

Mateusz Megger

Szef kuchni

Szef kuchni to artysta kulinarnej sceny, odpowiedzialny za tworzenie, projektowanie i nadzorowanie wykonania dań w restauracji. Jego głęboka pasja do gotowania, połączona z niezbędną wiedzą techniczną, pozwala na kreowanie wyjątkowych doświadczeń smakowych dla gości, a także zarządzanie i szkolenie zespołu kuchennego.

Zadzwonimy, by potwierdzić rezerwacje

Rezerwacja stolika