Odkryj co mamy dzisiaj dla Ciebie
Promocje tygodnia
Poniedziałek
Do Brugera na miejscu LECH z kija gratis.
Wtorek
Każdy makaron za 20,00 zł i Gin&Tonic za 15,00 zł.
Środa
Każda przystawka 50% taniej.
Czwartek
"Czwartek to taki mały piątek" Alkoholove 2forU 1+1 Gratis!
Piątek
Druga butelka alkoholu wysokoprocentowego 50% taniej.
Sobota
Do tatara wołowego Jameson + soft Gratis!
Niedziela
Do każdego dania głównego domowa lemoniada Gratis!
Happy Hours
od poniedziałku do czwartku, 13:00 - 17:00, każdy pojedynczy smash za 19,99 zł.

Poznaj nasz niesamowity zespół
Parę słów o nas

Damian Piórkowski
Menadżer restauracji
Menadżer restauracji pełni kluczową funkcję w koordynowaniu wszystkich działań operacyjnych i zespołu, aby zapewnić klientom wyjątkowe doświadczenia kulinarne. Jest odpowiedzialny za zarządzanie finansami, personalem, obsługą klienta oraz zapewnienie najwyższej jakości świadczonych usług.

Kamil Linnik
Barman
Barman to specjalista od przygotowywania i serwowania napojów alkoholowych i bezalkoholowych, który dzięki swoim umiejętnościom i wiedzy potrafi stworzyć wyjątkowe koktajle i poprawić atmosferę każdego lokalu. Jest nie tylko ekspertem w dziedzinie trunków, ale również doskonałym komunikatorem, który umiejętnie nawiązuje relacje z klientami.

Mateusz Megger
Szef kuchni
Szef kuchni to artysta kulinarnej sceny, odpowiedzialny za tworzenie, projektowanie i nadzorowanie wykonania dań w restauracji. Jego głęboka pasja do gotowania, połączona z niezbędną wiedzą techniczną, pozwala na kreowanie wyjątkowych doświadczeń smakowych dla gości, a także zarządzanie i szkolenie zespołu kuchennego.